Nova pobeda Partizana

Izvor: RTS, 01.Jul.2012, 20:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nova pobeda Partizana

Partizan savladao austrijsku ekipu Viner Nojštat sa 2:1 i tako zabeležio drugu pobedu na pripremama u Sloveniji. Golove za "crno-bele" postrigli su Stefan Šćepović i Nemanja Tomić. Za dva dana novi prijateljski meč, a rival je austrijski Polau.

Fudbaleri Partizana pobedili su danas u prijateljskoj utakmici u Dravogradu ekipu austrijskog prvoligaša Viner Nojštada sa 2:1.

Strelci za šampiona Srbije >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << bili su Stefan Šćepović u 11. i Nemanja Tomić u 45. minutu. Pogodak za austrijski tim dao je Ginter Frizenbihler u 25. minutu.

U prvoj pripremnoj utakmici izabranici Vladimira Vermezovića juče su savladali slovenački Aluminij sa 4:2.

Ekipu Partizana za dva dana očekuje novi prijateljski meč, a rival će biti austrijski Polau.

Partizan: Stojković (Ilić Radiša od 46), Pauljević, Volkov, Ostojić, Ivanov, Lovre (Aškovski od 63′), Marković Saša, Aksentijević (Marković Filip od 78′), Babović, Tomić (Ilić od 63′), Šćepović Stefan (Vukić od 63′).

Klupa: Ilić Radiša, Aškovski, Ilić Saša, Vukić, Marković Filip.

Trener: Vermezović Vladimir

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Fudbaleri Partizana pobedili Viener Nojštat u prijateljskoj utakmici

Izvor: Beta, 01.Jul.2012

BEOGRAD, 1. jula 2012. (Beta) - Fudbaleri Partizana savladali su u nedelju u prijateljskoj utakmici u Dravogradu austrijsku ekipu Viner Nojštat sa 2:1 i tako zabeležili drugu pobedu na pripremama u Sloveniji.

Nastavak na Beta...

Nova pobeda Partizana u Sloveniji

Izvor: NaDlanu.com, 01.Jul.2012

Fudbaleri Partizana pobedili su danas u prijateljskoj utakmici u Dravogradu ekipu austrijskog prvoligaša Viner Nojštada sa 2:1...Strelci za šampiona Srbije bili su Stefan Šćepović u 11. i Nemanja Tomić u 45. minutu. Pogodak za austrijski tim dao je Ginter Frizenbihler u 25. minutu.U prvoj pripremnoj...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.