Nole nastavio da zabavlja Argentince: Imitirao Nadala na meču sa Rafom

Izvor: Blic, 24.Nov.2013, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nole nastavio da zabavlja Argentince: Imitirao Nadala na meču sa Rafom

Dobra zabava uvek je zagarantovana kada Novak Đoković učestvuje na egzbicionim mečevima, a tako je bilo i na prepunom stadionu "La Rural" gde je sa Rafaelom Nadalom oduševio 12.000 gledalaca.

Najbolji teniseri i veliki rivali proveli su nekoliko sjajnih dana u Čileu i Argentini, a nakon što su u subotu uveličali oproštaj Davida Nalbandijana, dan kasnije su još jednom priredili vrhunski spektakl. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Publika na krcatom "La Ruralu" mogla je da uživa u majstorijama Rafe i Noleta, koji je u jednom trenutku odlučio da imitira Španca, koji je priremu za servis našeg tenisera ispratio sa osmehom.

Novak je zavrnuo rukave, odradio Nadalov ritual i ceo "poen" odigrao levom rukom, a nakon što je smečovao na mreži, proslavio je kao što to radi svetski broj jedan - podizanjem noge i snažnim stezanjem pesnice za ovacije sa tribina.

Rezultat je, naravno, bio u drugom planu, a Nadal je na kraju pobedio sa 6:4, 7:5.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Novak Đoković

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nole nastavio da zabavlja Argentince: "pretvorio" se u Nadala na meču sa Rafom

Izvor: Blic, 24.Nov.2013

Dobra zabava uvek je zagarantovana kada Novak Đoković učestvuje na egzbicionim mečevima, a tako je bilo i na prepunom stadionu "La Rural" gde je sa Rafaelom Nadalom oduševio 12.000 gledalaca...Najbolji teniseri i veliki rivali proveli su nekoliko sjajnih dana u Čileu i Argentini, a nakon što su...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.