Ništa od Partizana, Hezonja izabrao Barselonu

Izvor: Blic, 12.Jul.2012, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ništa od Partizana, Hezonja izabrao Barselonu

Jedan od najvećih talenata evropske košarke Mario Hezonja nosiće od sledeće sezone dres Barselone.

Sedamnaestogodišnji Hrvat podigao je puno prašine proteklih dana kada se u medijima pojavila njegova izjava u kojoj je rekao da bi više voleo da nosi dres Partizana umesto Ciboninog.

Ipak, ubrzo se pojavio njegov demanti, a mladi košarkaš Zagreba završio sve sa katalonskim gigantom, potpisavši ugovor na čak sedam sezona.

Hezonja je na nedavno završenom U17 Svetskom prvenstvu bio jedan od najboljih igrača prosečno beleživši 20 poena i sedam skokova po utakmici.
Pogledaj vesti o: Košarka

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Hezonja: Odoh u Barselonu!

Izvor: Vesti-online.com, 12.Jul.2012

Jedan od najvećih talenata evropske košarke Mario Hezonja, neće pojačati ni Partizan ni Cibonu, već će narednih sedam godina nositi dres španske Barselone...Mladi hrvatski košarkaš stavio je tačku na spekulacije oko nastavka njegove karijere otkrivši da je već potpisao ugovor sa Barselonom..."Potpisao...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.