Nismo navikli na peterce, ali ne mari...

Izvor: Mondo, 10.Jan.2017, 20:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nismo navikli na peterce, ali ne mari...

Srpski vaterpolisti i pored toga što su nastupili u značjano promenjenom sastavu stigli do 3/3 u Svetskoj ligi.

Foto: MN Press

Nismo navikli da se naši vaterpolisti muče u duelima sa ekipama koje nisu iz svetskog vrha, ali imajući u vidu u kom sastavu su "delfini" nastupili u Slovačkoj, daleko od toga da smo mogli da očekujemo rutinsku pobedu.

Bez obzira na "promešane karte" i čak trojicu debitanata u timu, Dejan Savić i njegov tim nisu nas razočarali...
>> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << />
Srbija je slavila u Novakiju protiv Slovačke posle peteraca 18:17 (11:11, po četvrtinama 4:2, 2:3, 1:2, 4:4).

SLOVAČKA: Hoverica, Furman, Zatovič, Maroš Tkač 3, Durik 1, Molnar, Seman 3, Marek Tkač 1, M.Uradnik, Polovič 1,Kolarik 1,Balaž 1. J.Uradnik.

SRBIJA: Rističević, Mandić 2, S.Rašović 4, Lazić, Subotić 1,Vico 1,Drašović 1 V.Rašović 1, Jakšić, Radojević, Stojanović 1, Janković, Dobožanov.

Naši vaterpolisti sada imaju maksimalne tri pobede u A grupi Svetske lige, dok je Slovacima ovo bio drugi poraz. Po jednu pobedu i poraz ima selekcija Rumunije, dok je na začelju Nemačka sa dva poraza. Videćemo da li će se to promeniti posle druge utakmice trećeg kola...

Uskoro opširnije...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.