Ninković se ne izvinjava: Navijačima sam rekao ono što misle svi igrači!?

Izvor: Telegraf.rs, 23.Avg.2014, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ninković se ne izvinjava: Navijačima sam rekao ono što misle svi igrači!?

Prosto neverovatan nastavak sa izjavama mladog fudbalera

Nema navijača Partizana koji nije negativno reagovao na ponašanje Nikole Ninkovića po izlasku sa terena tokom meča sa Nefčijem.

Nezadovoljan svojom igrom, ali i zvižducima koji su dopirali najviše sa zapadne i istočne tribine, Ninković je pljunuo ka tribini sa pristalicama koje su došle da ga podrže, a zatim se sklonio na klupu za rezervne igrače.

Iako je javnost očekivala da će se popularni >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Džigi izvini kao što je to radio u nekoliko navrata kod prethodnih incidenata, desilo se suprotno.

Ninković je objasnio da nema za šta da se izvini, jer je rekao ono što misli većina igrača Partizana.

Foto: Marko Todorović

- Rekao sam ono što svi misle, samo što neće da kažu. Postoji grupica na zapadnoj tribini koja zviždi konstantno, bez obzira da to da li ima razloga ili ne – rekao je Nikola Ninković za Kurir i objasnio svoj promašaj praznog gola na meču.

- Istina je da sam promašio, ali šta sada? Pa promaše i Mesi i Ronaldo?!

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takođe nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.