Nikola Jokić: Volim paprikaš, Sombor, Balaševića i crtane filmove! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 19.Dec.2014, 13:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikola Jokić: Volim paprikaš, Sombor, Balaševića i crtane filmove! (VIDEO)

Jedan od najperspektivnijih košarkaša Srbije podelio je svoja razmišljanja sa ljubiteljima košarke tako što je napisao blog za sajt ABA lige

Nikola Jokić, centar Mega Leksa, pravi je hit ove sezone u ABA ligi. Drugi je najkorisniji igrač (odmah posle saigrača iz tima Nenada Miljenovića), najbolji je skakač takmičenja sa 9 skokova po meču, i treći poenter sa 15 postignutih koševa po meču. Ima samo 19 godina i uz ove brojke nije čudo što ga pola Evrope >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << želi u svom timu. Međutim, on je uz sve ostao mirni dečak iz bačke koji voli  muziku, hranu i svoju devojku.

Ja tako volim crtane filmove, Sombor, Nataliju, volim konje, teren, Balaševića, riblji paprikaš“, rekao je Jokić u svom blogu a onda se okrenuo košarci.

Volim košarku, volim teren, uzbuđenje pred utakmicu. Volim da se igram. Košarku shvatam kao ozbiljnu zabavu, kao nešto lepo i verujem da ću na taj način uspeti da sačuvam u sebi onog dečaka sa koša koji izlazi na teren zato što voli da igra basket. Imam dva starija brata, tako sam na terenu odrastao sa njima“, priseća se perspektivni centar svojih početaka.

Njegova velika ljubav su konji.

„Sombor je grad širokih ulica sa drvoredima kroz koje još uvek kaska pokoji fijaker. Tako sam jednom i ja kaskao svog konja... Zvao se Dada Crown i posebno sam voleo da izađemo napolje dok pada sneg“, kaže velika nada srpske košarke.

Ovakav je Nikola Jokić na rečima, a kakav je na delimo moćićemo da se uverimo već u nedelju kada Mega Leks gostuje Igokei. Do tada, evo malog podsetnika.



(FOTO: MN PRESS)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kad se raspiše Nikola Jokić: Volim Sombor, Nataliju, crtaće, Balaševića...

Izvor: Blic, 19.Dec.2014

Krilni centar Mega Leksa, Nikola Jokić, napisao je za sajt ABA Lige svoj prvi blog. U njemu je izneo privatne stvari koje voli i način na koji je došao do toga da bude jedan od najtalentovanijih igrača na svojoj poziciji u regionalnom takmičenju...Ove godine na NBA draftu izabran je u drugoj rundi...

Nastavak na Blic...

Balašević opušta Nikolu Jokića!

Izvor: Kurir, 20.Dec.2014, 07:39

Ja tako volim crtane filmove, Sombor, Nataliju, volim konje, teren, Balaševića, riblji paprikaš, napisao je Jokić u svom blogu, a onda se okrenuo košarci..Talentovani košarkaš ekipe Mega Leks Nikola Jokić (19) otkrio je da u slobodno vreme sluša pesme Ðorđa Balaševića, te da najviše voli...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.