Niko ne zna zašto je pala VIDEO

Izvor: S media, 10.Jul.2011, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Niko ne zna zašto je pala VIDEO

Reprezentativka Brazila u fudbalu, Erika, posegla je za simulacijom prekršaja, da nikome na stadionu nije bilo jasno šta je htela da uradi, pa ni njenim timskim koleginicama.

Kako zaustaviti protivnika hvatanjem za "onu stvar" VIDEO

Najsmešnije scene sa Vimbldona 2011 VIDEO

Urnebesno: Mačka htela da utrči na meč Venus Vilijams VIDEO

Na meču Svetskog prvenstva protiv SAD, Erika je, prilikom situacije u kaznenom prostoru protivnica, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << iz čista mira pala u petercu, kada je bilo jasno da od akcije neće biti ništa. Medicinski tim ju je potom izneo sa terena, ali je ona brzo ustala sa nosiljke, što je izazvalo buru zvižduka na tribinama.

Kontakta sa protivničkom fudbalerkom skoro i da nije bilo, pa je Erika ostavila utisak da se isfolirala, naročito ako se ima u vidu da je do kraja produžetka ostalo još pet minuta, pri vođstvu Brazila od 2:1...

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Đavolica Larisa snimala meč sa kamerom između grudi VIDEO

Izvor: S media, 11.Jul.2011, 01:12

Larisa Rikelme, najpoznatija fudbalska navijačica na svetu, jednostavno, voli da je u centru pažnje. ..PONOĆNE VESTI..Rio majstor: Varao suprugu sa deset žena VIDEO..Bizarno: Fudbalera Mladosti teraju da trenira u ponoć!? FOTO..Pike i Šakira upali u nabujalu reku! VIDEO..Niko ne zna zašto je...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.