Nikad ne otpisujte Gojka Kačara: Bruno Labadija hoće da zadrži srpskog junaka u Hamburgu (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 04.Maj.2015, 15:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikad ne otpisujte Gojka Kačara: Bruno Labadija hoće da zadrži srpskog junaka u Hamburgu (VIDEO)

„Izuzetno sam srećan zbog Kačara, radio je sjajno poslednjih sedmica i to mu se vratilo“, izjavio trener slavnog kluba

Nije se Gojko Kačar naigrao fudbala u Hamburgu, međutim, izgleda da će upravo nekadašnji reprezentativac Srbije da spase slavni klub ispadanja u Cvajtu. Iskusni vezista se golom tri minuta pre kraja gostovanja u Majncu potpisao ispod pobede od 2:1 i omogućio klubu koji nikad nije ispao iz Bundeslige da ispliva iz opasne zone.

S >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << toga ne čudi što je trener Bruno Labadija zainteresovan da se sa bivšim kapitenom Vojvodine obnovi saradnja, iako čelnici kluba nisu bili za tu opciju pre samo nekoliko sedmica. Od tad se situacija promenila u korist Srbina.

Izuzetno sam srećan zbog Kačara, radio je sjajno poslednjih sedmica i to mu se vratilo. Ne smemo tek tako da otpišemo šanse da produžimo ugovor sa njim“, nagoveastio je Bruno Labadija.

Upravo pod njegovim vođstvom Hamburg je procvetao. Otkako je stigao 15. aprila zabeležio je dve pobede i poraz i pomerio se na deobu 14. mesta na tabeli.

Prva stvar koju sam usadio u glavu igračima bila je da mi veruju. Zatim su stigli pozitivni rezultati, ali još ništa nije gotovo. Šanse da zadržimo status su dobre, ali moramo da pobedimo Frajburg u petak“, poručio je Labadija.

FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.