Nije rasizam, već idiotizam: Srbi su rak Evrope??? (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 19.Okt.2014, 21:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nije rasizam, već idiotizam: Srbi su rak Evrope??? (VIDEO)

Navijači Škendije pred utakmicu sa Vardarom razvili sramnu parolu

Cilj je bio izazvati reakciju Uefe. I ona bi morala da usledi. Škendija bi jednostavno morala da bude kažnjena za širenje nacionalne mržnje. Naime, pred utakmicu sa Vardarom navijači albanskog kluba iz Makedonije razvili su skandalozan transparent preko cele tribine.

"Oni su rak Evrope – Uefa, da li ti treba još?", pisalo je na sramnoj paroli dok su na velikoj šetalici huligani podsetili >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << na prekid u Đenovi, tuču na utakmici mladih reprezentacija Srbije i Engleske u Kruševcu, ubistvo Brisa Tatona i incidente na nedavnom okršaju sa Albanijom u Humskoj.

Neko iz FSS trebalo bi da Uefu obavesti o ovakvom postupku huligana iz Makedonije, pa da vidimo da li u Nionu zaista stoje iza tvrdnji da politici, a posebno vređanju na rasnoj, verskoj ili u ovom slučaju nacionalnoj osnovi nije mesto u sportu? Istina, morali bi i mi da naučimo lekcije iz prošlosti i drugima ne dajemo argumente da nas olajavaju.

Bez obzira na to, međutim, ovakvo ponašanje albanskog življa zaista se ne bi smelo tolerisati.



(FOTO: screenshot, via Youtube)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ALBANCI NASTAVLJAJU DA VREĐAJU: Srbi su rak Evrope (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 19.Okt.2014

Koliko god se nama to ne dopadalo i koliko god bilo opasno za reprezentativce Albanije ono što su Albanci uradili u utorak tokom meča protiv Srbije moglo bi da se nazove avangardom u navijačkom svetu, ali ono što su uradili navijači makedonske Škendije uoči duela protiv Vardara je u najmanju ruku...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.