Neuspešan povratak Mitrovića: Zulte odoleo Anderlehtu

Izvor: Press, 01.Feb.2015, 21:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Neuspešan povratak Mitrovića: Zulte odoleo Anderlehtu

Lokeren i Gent podelili bodove, a blistao je Simon sa het-trikom
 Anderleht je najavio ulazak u krizu! Posle poraza od Standarda, klub iz Brisela je na svom terenu odigrao bez golova sa Zulte Varegemom, a tom rezultatu najviše se obradovao lider Briž, ali i verni pratioci Kortrijk i Gent koji sada zaostaju tri boda.

Anderleht je vršio pritisak gotovo svih 90 i kusur minuta. U centru pažnje >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << tokom prvog poluvremena bili su povratnik posle suspenzije Mitrović, nova akvizicija Marin i Nahar, međutim, Zulte Varegem se dobro branio i uglavnom pretio iz kontranapada. U nastavku meča jedino je Mitrović nešto pokušavao, između ostalog jednom prilikom imao je neuspešne makazice, ali bez prave završnice. Gotove sve što je išlo u okvir gola išlo je pravo u ruke golmana Bosuta.

Lokeren i Gent su podelili bodove, ali su navijači imali prilike da uživaju u golovima – 3:3. Gosti su tri puta vodili, Simon je postigao het-trik, a sav njegov trud pao je u vodu pošto su domaći svaki put stizali i, na kraju, uspeli da dođu do izjednačenja.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.