Nema zainteresovanih za KRK

Izvor: B92, 27.Dec.2013, 00:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nema zainteresovanih za KRK

Nakon odustajanja Niša nijedan drugi grad u Srbiji se nije kandidovao za finalni turnir Kupa Radivoja Koraća od 6. do 9. februara.

Niš je osustao zbog "finansijskih i bezbednosnih razloga", a iako je potpredsednik KSS Dejan Tomašević saopštio da je Beograd glavni kandidat, zvanične ponude još uvek nema.

"Beograd ostaje kao opcija, ali je želja KSS da domaćin bude neki drugi grad. Sva košarkaška dešavanja vezana su za Beograd, tako da bi bilo dobro da se ovo takmičenje >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << održi na nekom drugom mestu", rekao je Tomašević.

Spekuliše se da bi eventualni domaćin mogao da bude Novi Sad, ali nakon procene da li može da ispuni finansijske i logističke uslove.

"Imamo naznake da postoji interesovanje, ali zasada nismo dobili nijednu prijavu. Čekamo da vidimo da li lokalne vlasti mogu da obezbede sve što je potrebno za organizaciju turnira. Do kraja nedelje trebalo bi da bude poznato ko će ugostiti naših osam najboljih ekipa", dodao je Tomašević.

Niš je bio domaćin četiri od poslednjih šest turnira KRK, a prošle sezone igralo se u Kragujevcu gde je nakon velikih problema sa navijačima u slavila Crvena zvezda.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nema zainteresovanih za KRK

Izvor: B92, 27.Dec.2013

Nakon odustajanja Niša nijedan drugi grad u Srbiji se nije kandidovao za finalni turnir Kupa Radivoja Koraća od 6. do 9. februara...Niš je osustao zbog "finansijskih i bezbednosnih razloga", a iako je potpredsednik KSS Dejan Tomašević saopštio da je Beograd glavni kandidat, zvanične ponude još...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.