Nekadašnji as večitih rivala ponovo u matičnom klubu: Kleo u Atletiko Paranenseu

Izvor: Blic, 08.Maj.2014, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nekadašnji as večitih rivala ponovo u matičnom klubu: Kleo u Atletiko Paranenseu

Kleverson Gabrijel Kordova - Kleo, nekadašnji igrač večitih rivala Crvene zvezde i Partizana, potpisao je ugovor sa Atletikom Paranenseom, klubom u kojem je i započeo svoju profesionalnu karijeru.

Nakon azijske avanture, u kojoj je igrao za kineski Gvangžu i japansku Kavašimu, Kleo se vraća brazilskom fudbalu nakon nešto >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << više od osam godina odsustva i to u dresu kluba u kojem je napravio svoje prve igračke korake.

"Igranje u Evropi me je mnogo čemu naučilo, ali u Japanu sam najviše napredovao što se tiče psihološkog aspekta. Na neke stvari sam počeo drugačije da gledam. Sada sam zreliji i iskusniji, te smatram da je i vreme bilo da se vratim u domovinu i Atletiku pomognem u borbi za trofeje", izjavio je Kleo za klupski sajt.

U prvom mandatu u dresu Atletika, Kleo je uspeo da zabeleži svega pet nastupa i postigne jedan gol pre nego što je prosleđen na razne pozajmice, a među njima i Crvenoj Zvezdi.

Nakon jedne godine provedene u dresu crveno-belih preselio se u tabor najvećeg rivala, Partizana, gde je svojim igrama stekao blagonaklonost pristalica ovoga kluba i postao njihov miljenik.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Kleo,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Japan

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kleo posle devet godina u Brazilu

Izvor: B92, 08.Maj.2014

Nekadašnji fudbaler Partizana i Crvene zvezde Kleo potpisao je ugovor sa Atletiko Paranaenseom, nakon nekoliko nedelja provedenih na probi.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.