Nejmar: Voleo bih Pogbu u Barseloni

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Apr.2016, 15:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nejmar: Voleo bih Pogbu u Barseloni

Fudbaler Barselone Brazilac Nejmar izjavio da je bi voleo da Pol Pogba pojača katalonski klub jer misli da bi se lako uklopio u sistem igre.

"Ono što mi se sviđa u Barseloni jeste da imamo vrhunske igrače. Voleo bih da igram sa Pogbom, on je fudbaler koji bi mogao lepo da se uklopi u Barseloni. Pol je mlad i sviđa mi se njegov stil igre", rekao je Nejmar za sajt Primere.

Francuski vezista već duže vreme dovodi se u vezu sa aktuelnim šampionom Evrope, ali i klubovima >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << iz Premijer lige i Real Madridom.

Veruje se da bi Pogba mogao na leto da napusti Juventus za cifru od najmanje 70 miliona evra.

Pogba je 2012. godine prešao iz Mančester Junajteda u Juventus i odigrao je 171 utakmicu i postigao 32 gola.

Sa torinskim timom osvojio je tri titule u Seriji A, nacionalni kup, ali i igrao finale Lige šampiona, gde je poražen upravo od Barselone (3:1).

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

NEJMAR: Voleo bih Pogbu u Barseloni, lepo bi se uklopio

Izvor: Kurir, 07.Apr.2016

..."Ono što mi se sviđa u Barseloni jeste da imamo vrhunske igrače Voleo bih da igram sa Pogbom, on je fudbaler koji bi mogao lepo da se uklopi u Barseloni Pol je mlad i sviđa mi se njegov stil igre", rekao je Nejmar za sajt Primere..Francuski vezista već duže vreme dovodi se u vezu sa aktuelnim...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.