Nedović povredio skočni zglob

Izvor: B92, 30.Maj.2015, 21:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedović povredio skočni zglob

Srpski reprezentativac Nemanja Nedović doživeo je povredu skočnog zgloba u plej-ofu španske Endesa lige.

Bek Valensije povredio se u prodoru i to pošto je zgazio na nogu nekadašnjeg reprezentativca Danila Anđušića koji igra za Bilbao.

Gosti iz Bilbaa su na kraju slavili sa 80:76 uz 3 poena Anđušića.

Ostaje da se vidi koliko je ozbiljna Nedovićeva povreda i da li će nekadašnji bek Crvene zvezde biti spreman za početak priprema reprezentacije za Evrobasket. Nedović je prethodno zbog povrede propustio Svetsko prvenstvo u Španiji.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LOŠE VESTI: Nedović povređen, pod znakom pitanja za Eurobasket? (VIDEO)

Izvor: HotSport.rs, 30.Maj.2015

Srpski košarkaški reprezentativac Nemanja Nedović doživeo je povredu levog stopala na drugom meču četvrtfinala plej-ofa španskog prvenstva u kom njegova Valensija poražena od Bilbaa.. . Bivši bek Crvene zvezde povredu skočnog zgloba je doživeo sredinom druge četvrtine, kada je u jednom kontranapadu...

Nastavak na HotSport.rs...

Nedović: Biću dobro za nekoliko dana

Izvor: B92, 31.Maj.2015, 10:00

Srpski košarkaš Nemanja Nedović, koji brani boje Valensije, poručio je svima da povreda koju je doživeo na utakmici sa Bilbaom nije ozbiljnije prirode...Bek Valensije povredio se u prodoru i to pošto je zgazio na nogu Danila Anđušića tokom meča koji je dobio Bilbao sa 80:76 i izjednačio na...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.