Nedeljni derbi u Novom Sadu, Zvezda protiv Bačke

Izvor: RTS, 13.Avg.2017, 00:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nedeljni derbi u Novom Sadu, Zvezda protiv Bačke

Peto kolo Superlige donosi derbi u nedelju u Novom Sadu, fudbaleri Partizana gostuju Vojvodini sa željom da se vrate na pobednički kolosek. Na stadionu "Rajko Mitić" Crvena zvezda dočekuje tim Bačke.
Vojvodina još nije primila gol ove sezone u Superligi, uz četiri trijumfa, ali aktuelni prvak Srbije traži da se iskupi za kiks u sredu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << i poraz od Voždovca, prvi posle godinu dana.

Vojvodina je tradicionalno nezgodan protivnik Partizanu, koji je samo jednom slavio na Karađorđu u poslednjih pet međusobnih mečeva, i igra prilično ubedljivo na startu domaćeg takmičenja.
Ujedno, crno-beli nameravaju da naprave lepu uvertiru pred početak borbe sa Videotonom za plasman u grupnu fazu u Ligu Evrope, kao i da održe korak za vodećim tandemom Vojvodinom i Crvenom zvezdom.
Kao i Novosađani, ni Zvezdina mreža se nije tresla u prvenstvu, a sada je novi test Bačka na stadionu "Rajko Mitić".

Sigurno će crveno-belima deo misli da bude već u Krasnodaru u prvom meču plej-ofa kvalifikacija za LE, s tim da je imperativ pobeda nad timom trenutno bez ijednog boda.
Od ostalih mečeva pažnju privlači gostovanje Čukaričkog u Zemunu, Napredak dočekuje "fenjeraša" Borac, a Rad igra u Nišu sa Radničkim.
Raspored utakmica 5. kola
Nedelja: Crvena zvezda - Bačka (17 sati), Zemun - Čukarički (17.30), Vojvodina - Partizan (19), Napredak - Borac (20), Radnički - Rad (20).
Ponedeljak: Mladost - Radnik (20), Spartak - Mačva (20), Voždovac - Javor (20).
Tabela: Crvena zvezda 12 bodova, Vojvodina 12, Voždovac 10, Partizan 9, Spartak 7, Mačva 6, Radnički 6, Čukarički 6, Mladost 4, Radnik 4, Napredak 4, Rad 4, Javor 4, Zemun 1, Bačka 0, Borac 0.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Zvezda slavila protiv Bačke

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Avg.2017

Fudbaleri Crvene zvezde ostvarili su i petu uzastopnu pobedu na startu Superlige, pošto su danas u utakmici 5. kola savladali Bačku 3:1 (1:0).

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.