Ne znam kad će se Lindzi vratiti

Izvor: B92, 29.Dec.2013, 15:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Ne znam kad će se Lindzi vratiti"

Glavni trener američkog ženskog skijaškog tima Aleks Hedlmozer rekao je da se još ne zna kada će se Lindzi Von vratiti na takmičenje u Svetskom kupu

On je dodao da se ona možda neće vratiti na stazu pre Zimskih Olimpijskih igara u Sočiju 2014. godine, pošto je povredila nogu u Francuskoj.

"Koleno joj je ponovo oteklo posle spusta u Val d'Izeru. Još nije odlučeno da li će se takmičiti u Svetskom kupu pre početka Olimpijskih igara", naveo je Hedlmozer.

Vonova je u februaru podvrgnuta operaciji ligamenata kolena, a u novembru je ponovo pokidala jedan ligament istog kolena.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

"Ne znam kad će se Lindzi vratiti"

Izvor: B92, 29.Dec.2013

Glavni trener američkog ženskog skijaškog tima Aleks Hedlmozer rekao je da se još ne zna kada će se Lindzi Von vratiti na takmičenje u Svetskom kupu..On je dodao da se ona možda neće vratiti na stazu pre Zimskih Olimpijskih igara u Sočiju 2014. godine, pošto je povredila nogu u Francuskoj..."Koleno...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.