“Ne” za Mančestere, Real i PSŽ - Nejmar ostaje! Muzika za uši Barseloninih navijača…

Izvor: MozzartSport.com, 01.Jul.2016, 00:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

“Ne” za Mančestere, Real i PSŽ - Nejmar ostaje! Muzika za uši Barseloninih navijača…

Brazilac otklonio dileme i potvrdio novi ugovor

Barselona je danas zvanično potvrdila dovođenje Samuela Umtitija za 30.000.000 evra iz Liona, a večeras je dobila i najveće pojačanje ovog leta. Koje nije morala da kupuje od drugih klubova. Otklonjena je najveća strepnja navijača, rešen je najveći problem klupske uprave: Nejmar ostaje!

Ugovor o kojem se toliko drugo pričalo i oko kojeg je iskonstruisano toliko teorija i priča biće produžen. Nejmar >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << će se obavezati na novu saradnju katalonskom klubu. Mančester Junajted, Reral Madrid, Mančester Siti, PSŽ i ostali zainteresovani klubovi nisu uspeli u nameri da ga odgovore od produžetka saradnje sa Barsom i da ga privole u svoje jato.

Finansijski detalji novog ugovora nisu poznati, ali je Barsa uložila ogromne napore da blindria momka koji bi jednog dana trebalo da preuzme palicu lider od Lea Mesija.

“Veoma sam srećan što nastavljam da živim osvaj san. Živela Barselona, živela Katalonija”, napisao je Nejmar na Tviteru i obradovao navijače Barselone.

A onda je stiglo i zvanično soapštenje kompanije NN konsalting koja vodi Nejmarovu karijeru.

“Veoma smo srećni zbog Nejmarove i Barselonine odluke da produže saradnju”.

Ugovor će biti produžena na pet godina, a još se ne zna koliku povišicu će dobiti Brazilac.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.