Navijači Partizana lomili stolice i poručili igračima: Nemate više kredita, počnite da pobeđujete /VIDEO/

Izvor: Blic, 08.Nov.2015, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Navijači Partizana lomili stolice i poručili igračima: Nemate više kredita, počnite da pobeđujete /VIDEO/

Navijači Partizana nemaju više strpljenja za igre fudbalera, što su pokazali neredima i porukom na utakmici sa Jagodinom.

Crno-beli su već posle prvog poluvremena gubili sa 2:0, a posle drugog gola su "grobari" zasuli teren bakljama i stolicama.

Neredi su se smirili posle dva-tri minuta, a na početku drugog dela imali su jasnu poruku za igrače.

"Nemate više kredita kod svojih navijača, da biste dopunili kredit, počnite da igrate >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << fudbal i da pobeđujete! Hvala!", pisalo je na transparentu.

U pauzi između dva dela "grobari" su pozvali igrače do tribine i vređali ih na putu ka svlačionici, a skandirali su i "Uprava napolje".
Pogledaj vesti o: Partizan,   Jagodina

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Grobari" postrojavali igrače!

Izvor: Vesti-online.com, 08.Nov.2015

I navijačima Partizana je dosta brukanja! Posle drugog gola Jagodina, "grobari" su pobesneli. Letele su baklje na teren, malo je falilo da navijači ulete na teren, ali su jake policijske snage sprečile veće incidente...Najvatrenije pristalice Partizana pozvali su na poluvremenu igrače, a onda uz...

Nastavak na Vesti-online.com...

KREDITA BEZ: Grobari poslali poruku upozorenja igračima (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 08.Nov.2015

Nezadovoljni igrom svojih ljubimaca i u duelu sa Jagodinom, ali i u prethodnih nekoliko mečeva najvatreniji navijači su putem transparenta poslali poruku igračima srpskog šampiona.. . Sredinom drugog poluvremena večerašnjeg meča pri vođstvu Jagodine od 2:0 Grobari, koji su pre toga palili baklje...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.