Nastavljena utakmica Crna Gora-Rusija

Izvor: Akter, 27.Mar.2015, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavljena utakmica Crna Gora-Rusija

Utakmica kvalifikacija za EURO 2016 između Crne Gore i Rusije prekinuta je posle minut igre zbog incidenata na tribinama stadiona Pod Goricom

Fudbalska utakmica Crne Gore i Rusije nastavljena je posle prekida u Podgorici, a golman gostujuće reprezentacije prenet je u Klinički centar pošto je pogođen bakljom u glavu.

Prekid je trajao nešto više od pola sata. Igrači su se vratili na teren i posle zagrevanja je utakmica nastavljena. Sudija i delegat upozorili su >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << organizatore da će meč biti trajno prekinut u slučaju i najmanjeg incidenta.

Golman Rusije Igor Akinfejev pogođen je bakljom sa tribina u osmoj sekundi utakmice, nakon čega su igrači napustili teren.

Ovo je utakmica petog kola Grupe G u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2016. godine.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.