Nastavlja se suđenje Naseru Oriću

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Nov.2016, 03:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nastavlja se suđenje Naseru Oriću

Saslušanjem tri svedoka Tužilaštva danas će u Sudu BiH biti nastavljeno suđenje komandantu takozvane Armije Bosne i Hercegovine u Srebrenici Naseru Oriću i pripadniku te vojske Sabahudinu Muhiću za zločine nad srpskim ratnim zarobljenicima na području te opštine 1992.

Kako danas prenosi RTRS, Orić i Muhić su optuženi da su ubili trojicu zarobljenika srpske nacionalnosti u mestima Zalazje, Lolići i Kunjerac.

Prethodno ročište održano je 18. oktobra, i na njemu je tokom svedočenja jednog od očevidaca vladalo veliko interesovanje javnosti, među kojima su žrtve i bošnjačke i srpske nacionalnosti.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Nastavak suđenja Oriću

Izvor: Cafe.ba, 01.Nov.2016

Saslušanjem tri svjedoka Tužilaštva BiH u Sudu BiH se nastavlja suđenje komandantu takozvane Armije BiH u Srebrenici, Naseru Oriću i pripadniku ove vojske Sabahudinu Muhiću, za zločine nad srpskim ratnim zarobljenicima na području ove opštine 1992. godine.

Nastavak na Cafe.ba...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.