Nađ: Nema razloga za uzbunu

Izvor: B92, 07.Mar.2012, 13:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nađ: "Nema razloga za uzbunu"

Partizan je u subotu odigrao nerešeno 1:1 sa Novim Pazarom, a koordinator za sportska pitanja Albet Nađ isitče da se oko svega podigla nepotrebna prašina.

"Nepotrebna hajka se podigla zbog remija u Novom Pazaru. Mi smo i dalje prvi, imamo osam bodova prednosti i jasno je da ne postoji razlog za uzbunu."

"Očigledno je da to neko radi svesno, da sve stiže iz smera koji nam je poznat. Pokušavaju da unesu nemir, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ali to im neće poći za rukom", rekao je Nađ za 'Sport'.

Ne beži Nađ od činjenice da je Partizan u Novom Pazaru igrao daleko ispod svog renomea, posebno u prvih 45 minuta.

"Bili smo očajni u prvom poluvremenu, od toga ne bežim. Delovalo je kao da naši igrači očekuju da Novi Pazar pobedi sam sebe. Takav pristup im se obio o glavu. Kasnije smo se trgli, odigrali solidno, stvorili i četiri zicera, ipak, lopta nije htela u gol."

Kritičari su odmah krivca pronašli u Avramu Grantu. Posle 13 vezanih pobeda, koliko je na klupi Partizana ostvario Aleksandar Stanojević, njegov zamenik je kiksnuo već na startu.

"Normalno je da svako ima komentar, ali mislim da je prerano za tako krupne zaključke. Maltene izgleda posle svega kao da smo izgubili titulu, a mi imamo osam bodova prednosti."

Prekid pobedonosne serije predstavlja, po Nađu, samo dobru opomenu za ono što sledi u nastavku prvenstva.

"Ni najmanje nisam zabrinut, jer smo bili u mnogo težim situacijama, kako minule sezone, tako i tokom ove. U fudbalu ima loših dana, to može da se toleriše, ali oni nikako ne smeju da se ponavljaju. Ne želim javno da komentarišem Grantove taktičke zamisli ili sastav tima koji je igrao u Novom Pazaru, to je nešto o čemu razgovaram samo s njim", završio je Nađ.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nađ: Digla se hajka na Partizan!

Izvor: NaDlanu.com, 07.Mar.2012

Koordinator za sportska pitanja Partizana iznenađen je reakcijama posle remija u Novom Pazaru...Prednost Partizana u odnosu na Zvezdu posle prolećne premijere manja je za dva boda, a Albert Nađ ne razume kritike na račun igre srpskog šampiona.- Nepotrebna hajka se podigla zbog remija u Novom...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.