Nadal u dva seta do četvrtfinala

Izvor: B92, 02.Okt.2013, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nadal u dva seta do četvrtfinala

Drugi nosilac Rafael Nadal plasirao se u četvrtfinale turnira Serije 500 u Pekingu, pošto je pobedio Nemca Filipa Kolšrajbera sa 6:4, 7:6 (7-3).

Kolšrajber je nedavno uzeo set Nadalu na US openu, i sada ga je namučio, u drugom setu imao je Nemac jedine tri brejk lopte, ali je Španac ipak pobedio.

Njegov sledeći rival biće Fabio Fonjini, koji je dobio Lejtona Hjuita sa 6:0, 6:2. U dva dosadašnja meča sa Fonjinijem, ove godine u Rimu i na Rolan Garosu, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Nadal nije izgubio ni set.

Džon Izner savladao je Španca Roberta Batusta-Ahuta sa 6:2, 6:7, 6:4 i nastavlja svoj pohod ka osmom mestu ATP liste i plasmanu na završni turnir. Amerikanca sada čeka Berdih, kojem je Davidenku predao meč bez borbe. U četiri međusobna meča Izner i Berdih imaju po dve pobede.

U četvrtak se igraju četiri meča osmine finala gornjeg dela žreba: Đoković – Verdasko, Kveri – Vavrinka, Ferer – Matošević i Tomić – Gaske.
Pogledaj vesti o: Rafael Nadal,   US Open

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nadal u dva seta do četvrtfinala

Izvor: B92, 02.Okt.2013

Drugi nosilac Rafael Nadal plasirao se u četvrtfinale turnira Serije 500 u Pekingu, pošto je pobedio Nemca Filipa Kolšrajbera sa 6:4, 7:6 (7-3)...Kolšrajber je nedavno uzeo set Nadalu na US openu, i sada ga je namučio, u drugom setu imao je Nemac jedine tri brejk lopte, ali je Španac ipak pobedio...Njegov...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.