Izvor: Beta, 13.Jan.2010, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Naći ćemo put da pobedjujemo na EP

BEOGRAD, 13. januara 2009. (Beta) - Selektor rukometne reprezentacije Srbije Sead Hasanefendić izjavio je u sredu da će ekipa biti fizički i tehničko-taktički spremna za Evropsko prvenstvo u Austriji i da se nada da će naći put da na šampionatu pobedjuje.

"Svi smo zadovoljni kako smo radili na pripremama i puni smo samopouzdanja", rekao je na konferenciji za novinare Hasanefendić posle priprema u Kranjskoj Gori i kontrolnih utakmica u Francuskoj.

On je dodao da je ekipa imala vrlo naporne treninge, puteve i utakmice i objasnio da je odradila 12 treninga, putovala gotovo tri dana i odigrala tri kontrolna meča, dva sa Francuskom i jedan sa Slovenijom.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hasanefendić: Zadovoljni smo i spremni za EP

Izvor: Mondo, 13.Jan.2010

Rukometna reprezentacija Srbije vratila se u Beograd, posle priprema u Sloveniji i Francuskoj."Svi smo zadovoljni kako smo radili i puni smo samopouzdanja", kaže selektor Sead Hasanefendić.

Nastavak na Mondo...

Hasanefendić: Pobeđivaćemo na Evropskom prvenstvu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jan.2010

BEOGRAD - Selektor rukometne reprezentacije Srbije Sead Hasanefendić izjavio je danas da će ekipa biti fizički i tehničko-taktički spremna za Evropsko prvenstvo u Austriji i da se nada da će naći put da na šampionatu pobeđuje..."Svi smo zadovoljni kako smo radili na pripremama i puni smo samopouzdanja",...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Hasanefendić: Bićemo spremni za EP

Izvor: B92, 13.Jan.2010

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Sead Hasanefendić izjavio je da će njegov tim biti fizički i tehničko-taktički spremna za EP u Austriji. ..Hasanefendić je dodao i da se nada da će selekcija Srbije na predstojećem šampionatu naći put do pobeda. "Svi smo zadovoljni kako smo radili na...

Nastavak na B92...

Spremni smo za izazove u Austriji

Izvor: Blic, 14.Jan.2010, 01:45

Reprezentacija Srbije je fizički i taktičko-tehnički spremna za predstojeće Prvenstvo Evrope u Austriji, a ja se nadam da će ekipa naći put da pobeđuje rivale na ovom šampionatu. ..Svi smo zadovoljni kako smo radili na pripremama i puni smo samopouzdanja. Imali smo vrlo naporne treninge na pripremama...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.