Na Bernabeu crno, da crnje ne može biti...

Izvor: Mondo, 21.Apr.2015, 13:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Na Bernabeu crno, da crnje ne može biti...

Karlo Anćeloti drži se za glavu - na revanš meč četvrtfinala Lige šampiona protiv Atletiko Madrida moraće bez četvorice igrača.

Foto: (AP Photo/Andres Kudacki)

Navijačima Reala i treneru Karlu Anćelotiju smrklo se posle saznanja da će revanš meč četvrtfinala Lige šampiona protiv gradskog rivala Atletiko Madrida igrati bez trojice igrača - povređenih Gereta Bejla i Luke Modrića i supendovanog Marsela.

U utorak im je potpuno pao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << mrak na oči kada je potvrđeno da u sastavu neće biti ni Karima Benzeme.

Francuski fudbaler je povredio koleno.

"Benzema je povredio ligamente desnog kolena", stoji u šturom saopštenju Reala, u kojem se ne precizira koliko će tačno francuski igrač odsustvovati sa terena.

Realu zaista neće biti lako, jer je prvi meč četvrtfinala Lige šampiona na Visente Kalderonu okončan bez golova (0:0)

Kristijano Ronaldo, sve oči sada će biti uprte u tebe...

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.