Izvor: HotSport.rs, 28.Jun.2015, 17:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVO POJAČANJE: Supertalentovana Sandra Radović u kragujevačkom Radničkom

Pružene partije talentovane 17-togodisnjakinje, kadetske reprezentatovke Sandre Radović nisu promakle oku strategu Radničkog Aleksandru Radosavljeviću i zato su je doveli u svoje redove.

Mlada Obrenovčanka je započela karijeru u matičnom klubu ‘Radnički’, gde je pružala odlične partije i neretko bila strelac 20-tak golova po utakmici.
 – Sandra Radović jedna od najperspektivnijih rukometasica `98-og godista na poziciji levog beka. Želeo sam je >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << u nasoj sredini da bi se razvijala srazmerno njenom talentu. U uslovima u kojima će raditi i utakmice koje će igrati kako u Superligi nacionalnog prvenstva tako i na međunarodnoj sceni će uticati da njen potencijal dodje do izražaja reči su trenera Radničkog Aleksandra Radosavljevića.
Zadovoljstvo nije krila ni mlada rukometašica:
 – Presrećna sam sto sam se priključila sampionskom timu. Imaću priliku da jos vise napredujem i verujem da ćemo uspeti da ponovimo rezultate it prethodne sezone. Mogu da obećam da ću dati sve od sebe da se u “Jezeru” predstavim u najboljem svetlu – izjavila je Sandra Radović.
Sandra će se priključiti timu na početku priprema zakazanih za 27.jul
The post NOVO POJAČANJE: Supertalentovana Sandra Radović u kragujevačkom Radničkom appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.
Pogledaj vesti o: Aleksandra Radović,   Kragujevac

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Mlada Sandra Radović akvizicija za budućnost

Izvor: KGsport.info, 28.Jun.2015

. Ženski rukometni klub Radnički od danas je jači za izuzetno talentovanu Sandru Radović, kadetsku reprezentativku i jednu od najboljih igračica obrenovačkog Radničkog.. Mlada, 17-godišnja rukometašica igra na poziciji levog beka i u prethodnom periodu rešetala je protivničke mreže nastupajući...

Nastavak na KGsport.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.