Mlada Sandra Radović akvizicija za budućnost

Izvor: KGsport.info, 28.Jun.2015, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mlada Sandra Radović akvizicija za budućnost


Ženski rukometni klub Radnički od danas je jači za izuzetno talentovanu Sandru Radović, kadetsku reprezentativku i jednu od najboljih igračica obrenovačkog Radničkog.
Mlada, 17-godišnja rukometašica igra na poziciji levog beka i u prethodnom periodu rešetala je protivničke mreže nastupajući za svoj matični klub iz Obrenovca. Važi za jednu od najtalentovanijih igračica u generaciji 1998.
„Želeo sam da Sandra dođe u Kragujevac, kako bi >> Pročitaj celu vest na sajtu KGsport.info << se u ovoj sredini razvijala srazmerno njenom talentu. U uslovima u kojima će raditi, uz jake utakmice koje nas očekuju na sva tri fronta, imaće priliku da razvije svoj igrački potencijal do maksimuma.“ ističe trener Radničkog Aleksandar Radosavljević.

Sandra će se priključiti ekipi na startu priprema, koji je zakazan za 27. jul.

Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na KGsport.info...






Povezane vesti

Rukomet - Srpkinja najbolji mladi desni bek na svetu!

Izvor: Sportske.net, 29.Jun.2015, 11:07

Još jedno veliko priznanje za srpski sport u vremenu kada nižemo uspehe na svim frontovima!..Srpski ženski rukomet ne mora da brine za budućnost!..Naša mlada reprezentativka i članica Radničkog iz Kragujevca, Anđela Janjušević, izabrana je za najboljeg mladog desnog beka na svetu!..U izboru...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta KGsport.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta KGsport.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.