Izvor: HotSport.rs, 23.Jun.2017, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVO POGLAVLJE U KARIJERI: Bivši trener Budućnosti dolazi u Bamberg

Posle kratkog boravka na mestu šefa struke Budućnosti, Vlado Šćepanović počinje novu trenersku epizodu- u Nemačkoj.

Proslavljeni košarkaš i mladi trener preselio se u Bamberg i preuzeo značajnu funkciju u redovima nemačkog šampiona. Pomagaće šefu stručnog štaba Andrei Trinkjeriju, ali će i će obavljati i deo dužnosti doskorašnjeg sportskog direktora Danijela Baisezija. Konkretno, sa doskorašnjim krilnim centrom Bamberga Jasinom >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << Idbihijem biće zadužen i za organizacioni sektor kada je u pitanju košarkaški deo posla.
– Kao prvo, veoma, veoma sam ponosan i privilegovan što sam deo tako velikog kluba kao što je Bamberg. Izuzetno sam srećan što sam postao član stručnog štaba Andree Trinkjerija, trenera čiji rad pratim godinama. Voleo bih da pomognem ekipi svojim višegodišnjim iskustvom, ali i da učim od najboljih. Uvek zahtevam najviše od sebe i nadam se da ćemo imati najbolje moguće rezultate. Brose je zaslužio najbolje, kao najbolji klub, sa najboljim navijačima. Obećavam da ću raditi naporno da bih pomogao ekipi i organizaciji, najbolje što mogu“, izjavio je 42- godišnji Šćepanović.
Posle duge, šampionske igračke karijere, tokom koje je sa velikim uspehom nosio dres Partizana, kao i Efesa, Panatinaikosa i drugih klubova, Šćepanović je prvi trenerski posao preuzeo u matičnoj Budućnosti prošle godine, ali je već sredinom novembra podneo ostavku.
The post NOVO POGLAVLJE U KARIJERI: Bivši trener Budućnosti dolazi u Bamberg appeared first on HotSport - Najnovije sportske vesti - Sve na jednom mestu.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Šćepanović sportski direktor Bamberga

Izvor: B92, 24.Jun.2017, 12:33

Bivši bek Partizana Vlado Šćepanović nastaviće karijeru kao sportski direktor Bamberga i asistent treneru nemačkog evroligaša Andrei Trinkijeriju...Trinkijeri je produžio ugovor sa nemačkim šampionom do leta 2019. godine, a Bamberg je za sledeću sezonu u svoj tim je doveo i bivšeg trenera...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.