NOVI SELEKTOR: Gajić se vraća na mesto uspeha?

Izvor: HotSport.rs, 16.Sep.2014, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NOVI SELEKTOR: Gajić se vraća na mesto uspeha?

Nakon što je selektor odbojkaške reprezentacije Igor Kolaković podneo ostavku na tu funkciju krenule su spekulacije oko toga ko bi mogao da ga nasledi, a najvaće šanse se daju Zoranu Gajiću koji je imao velike uspehe sa reprezentacijom tadašnje Jugoslavije.
FOTO: STARSPORT

Gajić ima najveće šanse pošto je za razliku od preostale dvojice kandiodata trenutno bez angažmana dok Slobodan Kovač vodi selekciju Irana, a Nikola Grbić je trenersku karijeru >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << započeo u Peruđi.
Ne bi bilo iznenađenje da predsednik Odbojkaškog saveza Srbije izvuče nekog „keca iz rukava“ poput Vladimira Grbića ili Slobodana Boškana, koji je trenutno selektor Crne Gore. Kao mogući kandidati spominju se i Milan Đuričić, trener Partizana i dugogodišnji Kolakovićev pomoćnik Željko Bulatović.
hotsport.rs
Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

LIGA ŠAMPIONA: Otkriveno zbog čega Mažić nije sudio Čelsiju


LIGA EVROPE: Vulićević: Obećavam navijačima da ćemo ići na pobedu


NIŠTA OD POVRATKA: Krstić: Hvala svima, ali neću više igrati za reprezentaciju




Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Nikola Grbić novi selektor Srbije?

Izvor: Kurir, 17.Sep.2014, 08:29

Legenda srpske odbojke mogao bi da nasledi Igora Kolakovića na klupi reprezentacije posle lošeg rezultata na SP..Proslavljeni reprezentativac Nikola Grbić glavni je kandidat za selektora odbojkaške reprezentacije, saznaje Kurir. Nakon neuspeha na Svetskom prvenstvu, gde je naša reprezentacija zauzela...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.