Izvor: HotSport.rs, 02.Sep.2015, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NEMANJA MATIĆ: Mitroviću bi bilo bolje da skrene pažnju na sebe golovima, a ne majicom!

Srpski reprezentativac Nemanja Matić iskritikovao je kolegu iz tima Aleksandra Mitrovića zbog majice u kojoj se pojavio u Staroj Pazovi.

Naime, na majici napadača Njukasla bile su napumpane ženske grudi, što je odmah naišlo na kritiku i to sa razlogom.
- Ja sam jedan od prvih koji mu je zamerio zbog toga. Ne bi trebalo niko, pa ni novinari da ga prepoznaju po takvim detaljima, već po dobrim igrama i golovima. Mnogo je stvari i do nas i u ovom kvalifikacijama koje >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << teku tako kako teku. Ali, iskreno se nadam da smo se i mi dozvali malo pameti i da će već od sledećih kvalifikacija za Mundijal da sve bude drugačije. Ponavljam, svašta je uticalo na ovako loše rezultate Srbije. Od činjenice da smo za godinu i po dana promenili četiri selektora, pa do toga da se neki mlađi igrači teško snalaze u medijskoj slici koja se o nama kreira uglavnom kroz tabloidne priče – istakao je Nemanja Matić i dodao:
- Pustite da mi to rešimo među sobom. Bilo je kritike. Valjda se više neće ponovit.
Srbija u petak u Novom Sadu dočekuje Jermeniju u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo.
The post NEMANJA MATIĆ: Mitroviću bi bilo bolje da skrene pažnju na sebe golovima, a ne majicom! appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Povezane vesti

Nemanja Matić o ONOJ Mitrovićevoj majici

Izvor: Mondo, 03.Sep.2015, 09:49

Fudbaler Čelsija Nemanja Matić javno kritikovao kolegu iz reprezentacije Aleksandra Mitrovića zbog majice koju je došao na okupljanje u Staru Pazovu. Ali, dodaje: "To ne bih stavio na nasvlonu stranu novina"...Nemanja Matić bi da je urednik u današnjoj štampi ili portalima verovatno vrlo brzo...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.