NE ŽELIM DA UMREM: Preživeli igrač Čapekoensea kroz suze opisao najpotresnije detalje nesreće (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 23.Jan.2017, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

NE ŽELIM DA UMREM: Preživeli igrač Čapekoensea kroz suze opisao najpotresnije detalje nesreće (VIDEO)

Foto: AP/Tanjug

Džekson Folman, momak koji je preživeo avionsku nesreću kao fudbaler Čapekoensea, kroz suze se setio potresnih momenata.

Folman je jedan od šestorice igrača koji su preživeli, 24-godišnjak je koji je prošao kroz školu Gemija, a sada je morao da kaže zbogom fudbalu zbog amputacije desne noge do kolena.

- Sećam se kada je sve počelo, kada su se svetla ugasila. Video sam da nešto nije u redu, avion zapravo nije ni počeo da pada nego da >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << klizi kroz vazduh, ali se ne sećam udarca jer sam se onesvestio, sve se brzo dogodilo. Zato se sećam buđenja, otvorio sam oči, bilo je tamno i hladno. Drhtao sam i vikao 'upomoć, ne želim da umrem'. Neki prijatelji, koji su još živi, takođe su vikali. Čuo sam i kako stižu spasioci, rekli su da su policija - naveo je on.



Folman se probudio u Medeljinu u bolnici, posle četiri dana.

- Majka mi je prišla i rekla da je bilo teško, probudio sam se i rasplakao. Sada hoću da se oženim i vratim u normalan život - naveo je Folman.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) SCENE OD KOJIH SE SRCE LOMI Preživeli fudbaler Šapekoensea kroz jecaje: Ne želim da umrem!

Izvor: Kurir, 23.Jan.2017

...Folman je jedan od šestorice igrača koji su preživeli morao je da kaže zbogom fudbalu zbog amputacije desne noge do kolena.."Sećam se kada je sve počelo, kada su se svetla ugasila Video sam da nešto nije u redu, avion zapravo nije ni počeo da pada nego da klizi kroz vazduh, ali se ne sećam...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.