Muslin: I studente više zanima ko nije na spisku

Izvor: B92, 17.Mar.2017, 15:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muslin: I studente više zanima ko nije na spisku

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin bio je gost na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje i odgovarao na pitanja studenata.

Muslin je studentima otkrio kada i zašto je odlučio da se bavi trenerskim poslom, odnosno kako se pripremao za posao trenera i koje osobine i veštine je potrebno da ima vrhunski trener današnjice, ali i koji sve problemi prate rad trenera.

"Moram priznati da je bilo dosta zanimljivih pitanja, interesovao ih je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << moj odnos sa igračima, saveti koje dajem prilikom našeg okupljanja. I naravno, znaju i studenti da u Srbiji ima šest miliona selektora, pa tako i njih više zanima ko nije nego ko se nalazi na spisku reprezentativaca. Rekao sam im da je to samo moj izbor. Uglavnom, nosim veoma lepe utiske, a studentima hvala na lepim željama koje se odnose na naš plasman na SP u Rusiji", izjavio je Muslin za sajt FSS.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MUSLIN SE POVERIO STUDENTIMA: U Srbiji ima šest miliona selektora, ali samo ja odlučujem

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Mar.2017

Selektor „orlova“ gost na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje...Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin bio je gost na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje i odgovarao na pitanja studenata...ŽREB ZA LIGU ŠAMPIONA: Evropa drhti, izvučena DVA SPEKTAKULARNA PARA četvrtfinala!..FINANSIJSKI...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Pitali su Muslina kako će Juventus proći protiv Barselone u 1/4 finalu LŠ, a njegov odgovor nasmejao je publiku (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 17.Mar.2017

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin bio je gost na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje u Beogradu i odgovarao je na pitanja studenata...Jedno od njih bilo je vezano i za četvrfinalne parove Lige šampiona. Konkretno Barselonu i Juventus...Studenta je zanimalo kako će šampion...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.