Murinjo ima 41 ponudu, samo iz Engleske!

Izvor: Vesti-online.com, 01.Mar.2015, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo ima 41 ponudu, samo iz Engleske!

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo rekao je da je 2007. godine odbio ponudu Totenhema da sedne na klupu kluba sa "Vajt Hart Lejna".

- Nisam mogao da odem i ostanem u Engleskoj još dve godine. Vratio sam se u Čelsi, ali samo zbog navijača. Mnogo ih volim - rekao je Murinjo za "Skaj Sport".

On je dodao da bi voleo da ostane u Čelsiju do kraja karijere, ali da se za sve pita vlasnik kluba Roman Abramovič.

- Ne želim da odem, ostaću ovde dok Abramovič bude >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << želeo. Kad jednog dana bude rekao da je dosta, otići ću kući i čekati poziv drugog kluba. Prvi put kada sam otišao, imao sam ponude brojnih klubova. Trenutno imam mnogo opcija, 19 klubova iz Premijer lige i 22 iz Čempionšipa - rekao je Murinjo.

Murinjo je sa Čelsijem osvojio šest trofeja, a novu priliku imaće danas (nedelja) pošto se u finalu Liga kupa sastaje sa Totenhemom.

Utakmica se igra od 17 sati na stadionu Vembli.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.