Murinjo: Nisam hteo u Totenhem

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Mar.2015, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Murinjo: Nisam hteo u Totenhem

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo rekao je danas da je 2007. godine odbio ponudu Totenhema da sedne na klupu kluba sa Vajt Hart Lejna.

"Nisam mogao da odem i ostanem u Engleskoj još dve godine. Vratio sam se u Čelsi, ali samo zbog navijača. Mnogo ih volim", rekao je Murinjo za Skaj Sport.

On je dodao da bi voleo da ostane u Čelsiju do kraja karijere, ali da se za sve pita vlasnik kluba Roman Abramovič.

"Ne želim da odem, ostaću ovde dok Abramovič bude >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << želeo. Kad jednog dana bude rekao da je dosta, otići ću kući i čekati poziv drugog kluba. Prvi put kada sam otišao, imao sam ponude brojnih klubova. Trenutno imam mnogo opcija, 19 klubova iz Premijer lige i 22 iz Čempionšipa", rekao je Murinjo.

Murinjo je sa Čelsijem osvojio šest trofeja, a novu priliku imaće danas pošto se u finalu Liga kupa sastaje sa Totenhemom.

Utakmica se igra od 17 sati na stadionu Vembli.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Murinjo ima 41 ponudu, samo iz Engleske!

Izvor: Vesti-online.com, 01.Mar.2015

Menadžer Čelsija Žoze Murinjo rekao je da je 2007. godine odbio ponudu Totenhema da sedne na klupu kluba sa "Vajt Hart Lejna"...- Nisam mogao da odem i ostanem u Engleskoj još dve godine. Vratio sam se u Čelsi, ali samo zbog navijača. Mnogo ih volim - rekao je Murinjo za "Skaj Sport"...On je dodao...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.