Muamba izašao iz bolnice

Izvor: B92, 16.Apr.2012, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Muamba izašao iz bolnice

Fudbaler engleskog Boltona Fabris Muamba pušten je iz bolnice, mesec dana nakon što je doživeo težak srčani udar tokom utakmice FA kupa sa Totenhemom.

Muamba se lečio na intenzivnoj nezi kardiološke bolnici od 17. marta, kada se srušio na terenu. Njegovo srce tada nije radilo 78 minuta.

"Radujem se nastavku oporavka i što ću provoditi dragoceno vreme sa svojom porodicom", poručio je 24-godišnji Muamba.

U zajedničkom saopštenju Boltona i bolnice, trener engleskog premijerligaša Oven Kojl naveo je da je sada važno da Fabrisu i njegovoj porodici budu pruženi vreme i prostor da budu zajedno.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Muamaba izašao iz bolnice

Izvor: Kurir, 16.Apr.2012

Muamba se lečio na intenzivnoj nezi kardiološke bolnici od 17. marta, kada se srušio na terenu. Njegovo srce tada nije radilo 78 minuta...LONDON - Fudbaler engleskog Boltona Fabris Muamba pušten je iz bolnice, mesec dana nakon što je doživeo težak srčani udar tokom utakmice FA kupa sa Totenhemom...Muamba...

Nastavak na Kurir...

Fabris Muamba izašao iz bolnice

Izvor: Vostok.rs, 17.Apr.2012, 09:52

17.04.2012. -..Fudbaler ''Boltona'' Fabris Muamba, koji se suočio sa kliničkom smrću tokom utakmice, u ponedeljak je pušten iz londonske bolnice, objavljuje zvaničan sajt kluba...''Veoma sam srećan što mogu da izađem iz bolnice. Zahvalan sam svom medicinskom osoblju za sve što su uradili za...

Nastavak na Vostok.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.