Mrdaković strelac, Enozis pobedio Čukarički

Izvor: Blic, 19.Feb.2013, 20:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mrdaković strelac, Enozis pobedio Čukarički

Fudbaleri kiparskog Enozisa savladali su Čukarički sa 2:0 u prijateljskoj utakmici. Golove za kiparski tim postigli su Miljan Mrdaković i crnogorski internacionalac Radovan Krivokapić.

Enozis je tokom čitavog meča dominirao i zasluženo je slavio pokazavši timu sa Banovog Brda u kojim segmentima igre mora da se popravi pred drugi deo sezone u Prvoj ligi Srbije.

Što se Mrdakovića tiče, ovo je njemu bio treći gol u dresu Enozisa – pre samo desetak dana, u 21. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << kolu prvenstva postigao je dva u meču sa Olimpijakosom, tako da se može reći da je ušao u golgetersku formu.

Enozis, koji se nalazi na sedmom mestu na tabeli domaćeg šampionata sladeći meč igra 27. februara protiv Nea Salamisa.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čukaričani nemoćni protiv Enozisa, Srbin strelac

Izvor: Sportal.rs, 19.Feb.2013

Fudbaleri srpskog prvoligaša Čukaričkog poraženi su od kiparskog Enozisa u prijateljskoj utakmici rezultatom 0:2, a jedan od golova za kiparski tim postigao je i Miljan Mrdaković.

Nastavak na Sportal.rs...

Mrdaković strelac, Enozis pobedio Čukarički

Izvor: Press, 19.Feb.2013

Enozis je tokom čitavog meča dominirao i zasluženo je slavio pokazavši timu sa Banovog Brda u kojim segmentima igre mora da se popravi pred drugi deo sezone u Prvoj ligi Srbije..  . Što se Mrdakovića tiče, ovo je njemu bio treći gol u dresu Enozisa – pre samo desetak dana, u 21. kolu...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.