Morati ljut zbog poraza

Izvor: B92, 15.Nov.2010, 13:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Morati ljut zbog poraza

Vlasnik fudbalskog kluba Inter Masimo Morati kritikovao je fudbalere i stručni štab zbog načina igre i poraza u gradskom derbiju od Milana.

"Nije Milan toliko bio bolji, već mi se čini da mi uopšte nismo imali igru. To me mnogo više zabrinjava od poraza", rekao je Morati.

Milan je pobedio golom iz penala Zlatana Ibrahimovića, koji je svojevremeno igrao za Inter.

"Ništa mi se nije dopalo u utakmici. Ponekad možete i da izgubite >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << derbi, ali problem je u pristupu. Kao da nismo ni razmišljali o pobedi”, zaključio je Morati.

To je bila prva pobeda Milana u gradskom derbiju od oktobra 2008. godine. Trijumfom su roso-neri sačuvali vodeće mesto na tabeli sa bodom više od Lacija.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Morati: Nije Milan bolji, nego mi nismo imali igru

Izvor: Blic, 15.Nov.2010

Vlasnik Intera Masimo Morati kritikovao je fudbalere i stručni štab zbog načina igre i poraza u gradskom derbiju od Milana..."Nije Milan toliko bio bolji, već mi se čini da mi uopšte nismo imali igru. To me mnogo više zabrinjava od poraza", rekao je Morati za italijansku televiziju Skaj...Milan...

Nastavak na Blic...

Deki: Rekao sam Ibri, niste još prvaci!

Izvor: Sportski Žurnal, 16.Nov.2010, 01:01

Nije navikao Dejan Stanković da gubi u derbijima. Tako je bilo i u Beogradu dok je igrao za Zvezdu, nastavilo se u Rimu dok je nosio dres Lacija, a posebno u Milanu gde sa Interom uglavnom pamti pobede protiv komšija.. Međutim, stvari su se sada promenile, pa je Milan u nedelju uveče prekinuo seriju...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.