Montolivo vadi šrafove iz noge

Izvor: B92, 05.Maj.2015, 19:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Montolivo 'vadi' šrafove iz noge

Fudbaler Milana Rikardo Montolivo neće igrati do kraja sezone zbog manjeg hirurškog zahvata na nozi koju je polomio prošlog leta, preneli su italijanski mediji.

Kapiten Milana je slomio nogu tokom priprema reprezentacije Italije za letošnje Svetsko prvenstvo, a ponovo je počeo da igra u novembru.

Ipak, on je potom imao više vezanih povreda mišića i nastupio je na samo 10 utakmica u Seriji A.

Zvanična klupska televizija objavila je da će Montolivo propustiti ostatak sezone zbog operacije u kojoj će mu biti uklonjeni šrafovi iz polomljene noge.

Milan je 11. na tabeli italijanskog prvenstva.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milan jedva čeka da se sve završi: Montolivo neće igrati do kraja sezone

Izvor: Blic, 05.Maj.2015

Fudbaler Milana Rikardo Montolivo neće igrati do kraja sezone zbog manjeg zahvata na nozi koju je polomio prošlog leta, preneli su italijanski mediji...Kapiten Milana je slomio nogu tokom priprema reprezentacije Italije za letošnje Svetsko prvenstvo, a počeo je da igra u novembru...Ipak, on je potom...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.