Montanije trener Sosijedada

Izvor: B92, 04.Jun.2011, 15:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Montanije trener Sosijedada

Bivši trener francuskog Valensijena Filip Montanije od naredne sezone sedeće na klupi Real Sosijedada.

Real Sosijed je prethodno platio obeštećenje za Montanijevu 'slobodu' Valensijenu u iznosu od 500.000 evra, s obzirom da je imao ugovor do kraja naredne sezone.

Pre dogovora sa Montanijeom član Primere je raskinuo saradnju sa dosadašnjim trenerom Martinom Lasarteom, iako je klub pod njegovim vođstvom u poslednjem kolu uspeo da obezbedi opstanak u elitnom drušstvu. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Prema rečima predsednika Valensijena Fransisa Dekurijea francuski prvoligaš će ime novog trenera saopštiti naredne nedeljee, a kao mogući kandidati pominju se Vahid Halihodžić, Danijel Sančes, Žan Fernandes i Loran Furnije.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Real Sosijedad kupio trenera od Valensijena

Izvor: Mondo, 04.Jun.2011

Bivši trener francuskog Valensijena Filip Montanije sedeće na klupi španskog Real Sosijedada, javili su danas lokalni medij.

Nastavak na Mondo...

Sosijedad angažovao novog trenera

Izvor: Sportal.rs, 04.Jun.2011

Fudbalere Real Sosijedada u narednoj sezoni treniraće francuski stručnjak Filip Montanije, koji je u prethodne dve sezone sedeo na klupi Valensijena.

Nastavak na Sportal.rs...

Montanije novi trener Sosijedada

Izvor: B92, 05.Jun.2011, 00:50

Španski fudbalski prvoligaš Real Sosijedad saopštio je da je imenovao Filipa Montanijea za novog trenera...Montanije je sa ekipom iz San Sebastijana potpisao dvogodišnji ugovor, a finansijski detalji nisu saopšteni...Francuski stručnjak na klupi Real Sosijedada zameniće Martina Lasartea. Montanije...

Nastavak na B92...

Mali Čava: Zvezda i Partizan me nahvališe, ali...

Izvor: S media, 05.Jun.2011

Pozajmica je istekla, trener Stefano Pioli je otišao iz Kjeva, novi strateg još nije postavljen, pa se Miloš Dimitrijević vratio iz Verone u Beograd. ..Sin legende Partizana u Zvezdi?..Azerbejdžanci ipak dobijaju Zvezdinog golmana..Temišvar hoće u ligu sa Zvezdom i Partizanom!?..Krstajić: Vraćamo...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.