Monći krije magiju u sakou! Andaluzija drhti, u jednom danu dva potpisa - Vijeto i Ben Jeder!

Izvor: MozzartSport.com, 30.Jul.2016, 14:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Monći krije magiju u sakou! Andaluzija drhti, u jednom danu dva potpisa - Vijeto i Ben Jeder!

Posle Gameira - dvojica golgetera, zvanično

Ono što je Bepe Marota Juventusu, to je Monći Sevilji - čudotvorac!

U danu kada je Sevilja ostala bez Kevina Gameira u poslu vrednom između 37.000.000 i 41.000.000 evra sportski direktor andaluzijskog kluba izvukao je ne jednog, već dva keca iz rukava i na najbolji mogući način nadomestio izostanak najboljeg strelca! Prvi potez napravljen je u sklopu Gameirovog transfera, jer je u suprotnom smeru >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << krenuo Lusijano Vijeto, dok je Monćijeva nova bomba - Visam Ben Jeder! I oba posla završena su zvanično, sve u rasponu od nekoliko sati.

GOTOVO JE! Simeoneov tornado Gameiro - Grizman! Biće Atletiko kao mašina za mlevenje

Uprkos tome što je Sevilja dobila Vijeta na jednogodišnju pozajmicu, uz pravo otkupa na kraju sledeće sezone, želja novog trenera Horhea Sampaolija i mađioničara Monćija bio je i ostao - Ben Jeder. I vrlo brzo ta želja postala je stvarnost, pošto je Sevilja potvrdila da Ben Jeder uskoro stiže na medicinske preglede kako bi popunio Gameirovo mesto.

PRATITE DEŠAVANJA NA TRANSFER PIJACI

Baš kao što se i najavljivalo među andaluzijskim medijima u subotu ujutru, Tuluz će na ime obeštećenja dobiti „simboličnih“ 9.000.000 i tonu problema nad glavom, jer će klub napustiti jedini igrač koji je klub održao u životu i elitnom rangu francuskog fudbala. Sevilja je zato dobila vrlo kvalitetno rešenje, igrača koji je jedini uz Zlatana Ibrahimovića postigao bar po deset ligaških golova u poslednje četiri sezone i pravog naslednika za Gameira.

U Sevilji nisu mnogo razmišljali kada su od Tuluza dobili povratnu informaciju o iznosu transfera - išli su oprobanom rutom i zasigurno dobili pojačanje koje će narednih godina vredeti mnogo više, pošto je Ben Jederu tek 25 godina.

Za novog golgetera Sevilje spremljen je petogodišnji ugovor, a pre nego što je prihvatio ponudu španskog tima Ben Jeder je odbio ponude Vest Hema, Totenhema i - Arsenala!

Sevilja je produbila roster u srcu napada, s obzirom da klub čekaju brojni izazovi - u Španiji, ali i Ligi šampiona, a pre toga i u Superkupu Evrope, gde će koplja ukrstiti sa Realom.

Sve informacije vezane za aktuelni prelazni rok možete pročitati u našem SPECIJALU, ili klikom na tag "LETNJI PRELAZNI ROK 2016".

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.