Mladi srpski golman u Arsenalu

Izvor: TV Arena Sport, 23.Okt.2014, 12:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mladi srpski golman u Arsenalu

Mladog golmana Mileta Svilara, čiji je otac Ratko Svilar branio svojevremeno za Vošu i reprezentaciju Jugoslavije uskoro ćemo videti u dresu Arsenala.

On je sada golman omladinske ekipe Anderlehta i preseliće se u Arsenal, jer su odbijene ponude Čelsija i Mančester junajteda.

Svilar koji ima samo 15 godina će, prema pisanju belgijskih medija posetiti Arsenal, provesti u njihovom kompleksu nekoliko dana, što bi moglo da mu pomogne da >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << prelomi.

On bi već od zime mogao da se preseli u London i počne da brani za mladi tim "Tobdžija", odnosno selekciju do 18 godina.

Sportske vesti i izveštaje sa utakmica možete pratiti i na našim Facebook  i Twitter stranicama

Da pratite najnovija dešavanja sa sportskih takmičenja širom sveta posetite link Sportske vesti

Obezbedite naš paket na vreme i pratite Ligu šampiona. 
Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket
U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije paket
Pogledaj vesti o: Manchester United

Nastavak na TV Arena Sport...






Povezane vesti

Sin legendarnog golmana Vojvodine na probi u Arsenalu!

Izvor: Sportal.rs, 23.Okt.2014

Srbija ne mora da brine za budućnost kada su u pitanju fudbalski golmani. Posle Predraga Rajkovića i Vanje Milinković-Savića, naša zemlja je na putu da iznedri još jednog čuvara mreže na duge staze. U pitanju je Mile Svilar (15), sin legendarnog golmana Vojvodine Ratka Svilara, koji je svoju...

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.