Milojević: Meč sa Olimpijom borba za plej-of

Izvor: B92, 20.Nov.2015, 11:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milojević: Meč sa Olimpijom borba za plej-of

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević uoči gostovanja Olimpija rekao je da njegovu ekipu neće zavarati loša forma slovenačkog tima.

Ljubljančani su u seriji od četiri uzastopna poraza, nakon što su u petom kolu priredili veliko izennadjenje pobedom protiv Crvene zvezde u Pioniru.

"Teška utakmica je pred nama. Olimpija je kvalitetna ekipa koja je ove sezone pružila nekoliko odličnih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << partija. Trenutno nisu u najboljoj formi, ali nas to svakako neće zavarati. Igrački kvalitet im daje za pravo da budu favoriti u velikom broju mečeva i konkurenti su nam u borbi za plej-of. Potrebno je da u meč udjemo rasterećeni i da uz veliku dozu agresivnosti pokušamo da pobedimo", izjavio je MIlojević za klupski sajt.

On je dodao da će protiv Olimpije debitovati oporavljeni mladi Francuz Alfa Kaba.

Utakmica 10. kola ABA lige izmedju Olimpije i Mega Leksa igra se sutra od 17 sati u dvorani Stožice.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Milojević: Neće nas zavarati lošija forma Olimpije

Izvor: Beta, 20.Nov.2015

Trener košarkaša Mega Leksa Dejan Milojević rekao je danas da njegovu ekipu pred predstojeću utakmicu u Jadranskoj ligi neće zavarati nešto lošija forma Olimpije."Pred nama je teška utakmica. Olimpija je kvalitetna ekipa koja je ove sezone pružila nekoliko odličnih partija. Trenutno nisu u...

Nastavak na Beta...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.