Milioni za Balotelija

Izvor: RTS, 21.Jun.2014, 11:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milioni za Balotelija

Arsenal će istresti sve iz džepova kako bi doveo "Super Marija". Valensija produžio ugovor sa Junajtedom. Đurđić na meti Augsburga. Veličković pojačao Trabzon. Ektor Moreno i Markos Roho "zaludeli" Premijerligaše. Pjulis Želi Zahu ponovo u Kristal Palasu. Poljak Kovalčik pobednik Trke kroz Srbiju.

Sve vesti i zanimljivosti iz sveta sporta pratite i na našim Fejsbuk i Tviter stranicama.

16.32 - Poljski biciklista Jaroslav Kovalčik pobednik >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << je 54. međunarodne Trke kroz Srbiju, koja je završena u Beogradu. Poljski biciklista je posle tri etape i 328.3 pređenih kilometara trijumfovao u ukupnom vremenu od 10:07,39 sati. Drugo mesto u generalnom plasmanu pripalo je Austrijancu Klemensu Fankhauzeru, koji je imao tri sekudne slabije vreme, a treći je bio Sergej Nikolajev iz Rusije sa zaostakom od četiri sekunde. Najbolje plasirani srpski biciklista bio je Miloš Borisavljević iz kraljevačkog Metalca, koji je zauzeo 20. mesto sa zaostatkom od minut i 12 sekundi. Prošlogodišnji pobednik trke Ivan Stević u poslednjoj etapi pokvario je plasman i na kraju je završio na 59. mestu.

15.00 - Vozač Vilijamsa Brazilac Felipe Masa startovaće sa pol pozicije na trci za Veliku nagradu Austrije, pošto je u kvalifikacijama zabeležio najbolje vreme. Masa je do prve pol pozicije u sezoni, a 16. u karijeri došao krugom u vremenu 1:08.759 minuta. Sa drugog mesta startovaće njegov klupski kolega Valteri Botas, dok je treće mesto pripalo vozaču Mercedsa Niku Rozbergu. Trka za Veliku nagradu Austrije vozi se sutra od 14 sati na stazi "Red Bul ring".

14.30 - Američka teniserka Koko Vandevege osvojila je prvu VTA titulu u karijeri, pošto je u finalu turnira u Hertogenbošu pobedila Kineskinju Ži Ženg sa 6:2, 6:4. Vandevege ima 23 godine, trenutno je 69. igračica na svetu, a u glavni žreb turnira u Holandiji došla je iz kvalifikacija. "Došla sam ovde i nisam pretpostavila šta će se desiti. Veoma sam uzbuđena. Volim da igram na travi i to je moja omiljena podloga", rekla je Vandevege posle meča. Turnir u Hertogenbošu igran je za nagradni fond od 250.000 dolara, a pobednici će pripasti ček na 34.677 dolara i 280 WTA bodova.

13.20 - Srpski fudbaler Nikola Đurđić mogao bi ovog leta da pređe u Augsburgu, prenosi, uvek dobro upućeni, nemački "Bild". Napadač Grojter Firta na dobrom je putu da se vrati u Bundesligu, bez obzira što je njegov klub izgubio baražni dvomeč za elitu protiv Hamburga. Đurđić je propustio veći deo sezone zbog povrede i na četiri odigrane utakmice postigao dva gola. Ugovor sa Grojter Firtom ističe mu za dve godine, pa bi Augsburg morao da plati odštetu od dva miliona evra. Đurđić je prošlog leta bio na meti Seltika, ali je predsednik Grojter Firta Helmut Hak stopirao njegov odlazak u Škotsku.

13.00 - O čemu se pričalo prethodnih dana, danas je dobilo potvrdu - doskorašnji košarkaš Mega Vizure Novica Veličković karijeru će nastaviti u turskom Trabzonu. Vest o prelasku krilnog centra u Tursku potrvdio je njegov menadžer Miodrag Ražnatović. "Veličković je iz Mega Vizure prešao u ambiciozni turski klub Trabzon", napisao je Ražnatović na Tviteru. Veličković je sezonu počeo u Bambergu, a završio je u Mega Vizuri za koju je u Košarkaškoj ligi Srbije prosečno po meču postizao 16,1 poena, 8,3 skoka i 3,2 asistencije. Trabzon će sledeće sezone igrati u Evročelendž kupu, a pored srpskog reprezentativca, klub je doveo Sedrika Simonsa, Šona Maršala i Dvajta Hardija.

12.30 - Reprezentativac Ekvadora Antonio Valensija potpisao je novi trogodišnji ugovor sa Mančester Junajtedom uz mogućnost produžetka saradnje do juna 2018. godine. "Vreme provedeno u klubu je bilo poput sna. Velika je čast biti prvi Ekvadorac u Premijer ligi. Srećan sam zbog produžetka ugovora i radujem se saradnji sa Lujom van Galom. U ekipi vlada odlična atmosfera i svi u klubu su odlučni da se vratimo na pobedničke staze", rekao je Valensija za klupski sajt. Valensija je u Junajted došao 2009. i do sada je za tim sa Old Traforda odigrao 191 meč i postigao 21 gol. On je sa Junajtedom osvojio dve Premijer lige i jedan Liga kup, a tokom karijere igrao je za Nasional, Viljareal i Vigan.

10.20 -Toni Pjulis pokušava da vrati Vilfreda Zahu u Kristal Palas. Zaha, jedan od najvećih talenata u Engleskoj prešao je za 15 miliona funti prethodne sezone u Mančester junajted, ali nije dobio pravu priliku na Old Trafordu, dok je drugi deo sezone proveo na pozajmici u Kardifu.   

10.15 - Arsenal neće štedeti na pojačanjima, tvrde engleski mediji. Naime, Arsenal je spremio više nego pristojan ugovor za Marija Balotelija, a to je oko 225.000 evra nedeljno! Milan za napadača traži oko 30 miliona evra, a prema pisanju "Dejli Mejla", Mino Raiola, Balotelijev menadžer, započeo je pregovore sa "tobdžijama".

10.00 - Kao i veliki broj klubova, i Totenhem ima svoje skaute u Brazilu. Kako prenose mediji u Engleskoj, njih su oduševili Meksikanac Ektor Moreno i Argentinac Markos Roho. Navodno, spremni su da ponude 7 miliona funti za Morena, koji igra u Espanjolu, ali ih očekuje žestoka konkurencija, jer njegov potpis žele i Sautempton, Kardif, Everton i Svonsi. Roho je nekoliko miliona skuplji, ali je interesovanje za njega možda i još veće.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Van Persi: Nedostaje mi Vidić!

Izvor: RTS, 21.Jun.2014

Robin van Persi izjavio da mu već nedostaje jedan od najboljih prijatelja - Nemanja Vidić. Arsenal će istresti sve iz džepova kako bi doveo "Super Marija". Valensija produžio ugovor sa Junajtedom. Đurđić na meti Augsburga. Veličković pojačao Trabzon. Ektor Moreno i Markos Roho "zaludeli" Premijerligaše....

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.