Milijaš i Kasalica: Ne smemo da potcenimo IBV, idemo na Island po pobedu

Izvor: Blic, 23.Jul.2013, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Milijaš i Kasalica: Ne smemo da potcenimo IBV, idemo na Island po pobedu

Fudbaleri Crvene zvezde Nenad Milijš i Filip Kasalica upozorili su da ne smeju da potcene IBV pred revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope na Islandu, koja je na programu u četvrtak od 20:30.

Kapiten crveno-belih Nenad Milijaš rekao je da pobeda u prvom meču ne znači ništa ako se u revanš utakmicu ne uđe maksimalno ozbiljno.

"Beogradskih 2:0 je već zaboravljeno, spremamo se za tešku >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << utakmicu u gostima. Imamo dobar rezultat iz prve utakmice, ali to nikako ne govori da protivnik treba da se potceni, ne smemo da dozvolimo sebi da primimo jeftin gol na početku utakmice i tako eventualno napravimo sami sebi problematičnu situaciju. Idemo maksimalno ozbiljni na put i spremni smo da ostvarimo totalnu pobedu", rekao je Milijaš.

Napadač zvezde Filip Kasalica, iako je doživeo povredu u prvom meču, među putnicima je za daleki Island.

"Sigurno je da će put biti težaak, ali to nije opravdanje, idemo na Island da pobedimo i overimo plasman i narednu rundu", naveo je Kasalica i napomenuo da očekuje nešto lakšu utakmicu od one u Beogradu.

"Nama će biti lakše, jer će oni morati da se otvore, da pokušaju da postignu gol, što nisu toliko pokušavali na Marakani, tako da očekujem lakšu utakmicu ako se budemo postavili kako treba", objasnio je brzonogi napadač.

Tim iz Ljutice Bogdana očekuje naporan put do odredišta, a igrači će morati da se priviknu na specifične vremenske uslove o kojima je trener Stojanović govorio.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Milijaš i Kasalica: Ne smemo da potcenimo IBV, idemo na Island po pobedu

Izvor: Dzungla.org, 23.Jul.2013

Fudbaleri Crvene zvezde Nenad Milijš i Filip Kasalica upozorili su da ne smeju da potcene IBV pred revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope na Islandu, koja je na programu u četvrtak od 20:30.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

RTS prenosi Zvezdu, na Island krenule i Delije

Izvor: Sportski Žurnal, 23.Jul.2013

Lepa vest za sve navijače Crvene zvezde. Radio televizija Srbije obezbedila je prenos meča sa Islanda!. (FOTO: S. Radovanović). Signal sa Vestemanskih ostrva biće emitovan na prvom programu Javnog servisa od 20,30.. Kvalitet snimka sa meča čiji prenos realizuje islandska televizija neće da bude...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Zvezda će imati podršku "delija" i 3.500 kilometara od Marakane

Izvor: Blic, 24.Jul.2013, 10:32

Fudbaleri Crvene zvezde u četvrtak od 20:30 igraju na Islandu revanš meč drugog kola kvalifikacija za Ligu Evrope, a na tom duelu sa IBV-om, kog su u Beogradu savladali sa 2:0, imaće podršku navijača iz Srbije...Kako javlja "Sportski žurnal", distanca od 3.500 kilometara ne predstavlja prepreku...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.