Mihajlović menja Ranijerija?

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 04.Mar.2012, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović menja Ranijerija?

MILANO -

Proslavljeni srpski fudbaler Siniša Mihajlović glavni je kandidat da na klupi Intera zameni Klaudija Ranijerija, preneli su danas italijanski mediji.

Inter se nalazi u velikoj rezultatskoj krizi i pitanje je vremena kada će predsednik Masimo Morati uručiti otkaz Ranijeriju.

Mihajlović je igračku karijeru završio u redovima Intera 2006. godine, a zatim je dve sezone radio u stručnom štabu kao prvi asistent Roberta Manćinija.

Pored Mihajlovića, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << kao kandidat za klupu "neroazura" pominje se i bivši trener Crvene zvezde, a sada Al Nasera iz Ujedinjenih Arapskih Emirata Valter Zenga.

Inter trenutno zauzima sedmu poziciju na tabeli sa osvojenih 36 bodova, 18 manje od vodećeg Milana, a sudbina Ranijerija biće poznata nakon večerašnjeg susreta kada od 20.45 sati u Milanu gostuje Katanija.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mihajlović preuzima Inter?

Izvor: B92, 04.Mar.2012

Proslavljeni srpski fudbaler Siniša Mihajlović glavni je kandidat da na klupi Intera zameni Klaudija Ranijerija, prenose italijanski mediji...Inter se nalazi u velikoj rezultatskoj krizi i pitanje je vremena kada će predsednik Masimo Morati uručiti otkaz Ranijeriju...Mihajlović je igračku karijeru...

Nastavak na B92...

Mihajlović menja Ranijerija na klupi Intera?

Izvor: Radio 021, 04.Mar.2012

Bivši trener Fiorentine Siniša Mihajlović glavni je kandidat za klupu Intera, javili su italijanski mediji.

Nastavak na Radio 021...

Mihajlović glavni kandidat da zamjeni Ranijerija?

Izvor: Nezavisne Novine, 04.Mar.2012

MILANO - Proslavljeni srpski fudbaler Siniša Mihajlović glavni je kandidat da na klupi Intera zamjeni Klaudija Ranijerija, prenijeli su danas italijanski mediji.

Nastavak na Nezavisne Novine...

MIHAJLOVIĆ PREUZIMA INTER?

Izvor: Kurir, 04.Mar.2012

Proslavljeni srpski fudbaler Siniša Mihajlović glavni je kandidat da na klupi Intera zameni Klaudija Ranijerija, preneli su italijanski mediji.

Nastavak na Kurir...

Mihajlović glavni kandidat da zameni Ranijerija

Izvor: Politika, 05.Mar.2012, 10:18

Proslavljeni srpski fudbaler Siniša Mihajlović glavni je kandidat da na klupi Intera zameni Klaudija Ranijerija, preneli su italijanski mediji. Inter se nalazi u velikoj rezultatskoj krizi i pitanje je vremena kada će predsednik Masimo Morati uručiti otkaz Ranijeriju...Mihajlović je igračku karijeru...

Nastavak na Politika...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.