Mihajlović: Poklonili smo pobedu Interu

Izvor: B92, 27.Okt.2016, 10:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mihajlović: Poklonili smo pobedu Interu

Trener Torina Siniša Mihajlović rekao je da nije zadovoljan kako je njegova ekipa odigrala protiv Intera kome je, kako je naveo, poklonila pobedu.

Fudbaleri Torina izgubili su u gostima od Intera sa 2:1 u utakmici 10. kola Serije A.

"Uopšte nisam zadovoljan kako smo odigrali protiv Intera. U prvom poluvremenu smo bili lenji i spori... Može da se desi da izgubiš od Intera na San Siru, ali mi smo izgubili bez igranja. Ovo je zaslužan poraz, poklonili smo pobedu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Interu", rekao je Mihajlović za Rai sport.

Ekipa Siniše Mihajlovića osma je na tabeli sa 15 bodova. Torino u narednom kolu Serije A gostuje Udinezeu.

"Nedostajao nam je karakter. Bio je ovo savršen trenutak za utakmicu protiv Intera pošto su bili u krizi, ali mi nismo uradili apsolutno ništa da im otežamo posao. Nešto nam nedostaje na utakmicama u gostima, a ako želimo da izborimo Evropu moramo da budemo dosledni u mečevima na strani", rekao je srpski trener.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Mihajlović: Poklonili smo pobedu Interu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Okt.2016

Trener fudbalera Torina Siniša Mihajlović rekao je danas da nije zadovoljan kako je njegova ekipa odigrala protiv Intera kome je, kako je naveo, poklonila pobedu..."Uopšte nisam zadovoljan kako smo odigrali protiv Intera. U prvom poluvremenu smo bili lenji i spori.. Može da se desi da izgubiš od...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.