Miha novi selektor?

Izvor: RTS, 07.Apr.2012, 14:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Miha novi selektor?

Proslavljeni srpski fudbaler i trener nekoliko italijanskih klubova Siniša Mihajlović naredne nedelje biće promovisan u selektora fudbalske reprezentacije Srbije, prenosi beogradska štampa.

Mihajlović je navodno posle dugih pregovora sa rukovodstvom Fudbalskog saveza Srbije pristao da vodi "orlove" u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo 2014. godine.

Bivši fudbaler Vojvodine, Crvene zvezde, Sampdorije i ostalih velikana Serije A trebalo bi >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << u utorak da doputuje u Beograd, dok je zvanično potpisavanja ugovora predviđeno za završetak sezone u Italiji.

Mihajlović je trenersku karijeru počeo u Interu, kao pomoćnik Roberta Manćinija, a samostalno je radio u Bolonji, Kataniji, Kjevu i Fiorentini.
Pogledaj vesti o: Fudbal,   Svetsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mediji: Mihajlović novi selektor Srbije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Apr.2012

BEOGRAD -..Proslavljeni srpski fudbaler i trener nekoliko italijanskih klubova Siniša Mihajlović naredne nedelje biće promovisan u selektora fudbalske reprezentacije Srbije, prenosi danas beogradska štampa...Mihajlović je navodno posle dugih pregovora sa rukovodstvom Fudbalskog saveza Srbije pristao...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Mediji: Mihajlović novi selektor Srbije

Izvor: Studio B, 07.Apr.2012

Proslavljeni srpski fudbaler i trener nekoliko italijanskih klubova Siniša Mihajlović naredne nedelje biće promovisan u selektora fudbalske reprezentacije Srbije, prenosi štampa...Mihajlović je navodno posle dugih pregovora sa rukovodstvom Fudbalskog saveza Srbije pristao da vodi "orlove" u kvalifikacijama...

Nastavak na Studio B...

Miha novi selektor Srbije

Izvor: NaDlanu.com, 07.Apr.2012

Proslavljeni srpski fudbaler Siniša Mihajlović naredne nedelje biće promovisan u selektora fudbalske reprezentacije Srbije, piše danas beogradska štampa...Mihajlović je navodno posle dugih pregovora sa rukovodstvom Fudbalskog saveza Srbije pristao da vodi "orlove" u kvalifikacijama za Svetsko...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.