Micova su pitali da li ima šanse da se vrati u reprezentaciju Srbije: To je za mene završena priča! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 19.Mar.2017, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Micova su pitali da li ima šanse da se vrati u reprezentaciju Srbije: To je za mene završena priča! (VIDEO)

Foto: Marko Todorović

Krilni igrač Galatasaraja Vladimir Micov (32, 204) ove sezone igra veoma dobro i pravi je lider tima u Evroligi i nacionalnom prvenstvu iako turski tim nije ostvario zapažene rezultate.

Micov je u petak uveče razbio Olimpijakos sa 18 poena, a tokom čitave sezone Evrolige beleži u proseku 11,4 poena uz 3,7 skokova  i 2,6 asistencija.

Foto: Marko Todorović
>> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs <<
Pre tri godine je bio pozvan u reprezentaciju Srbije pred Svetski kup 2014. godine ali je u finišu priprema ušao u sukob sa selektorom Aleksandrom Đorđevićem na utakmici u Pioniru sa Novim Zelandom.

Posle toga je Đorđević izjavio da je Micov završio sa nacionalnim timom, a na pitanje misli li da nešto može da se promeni, krilni igrač odgovorio je:

- Nema šanse. To je za mene završena priča. Ja sam persona non grata. To je skoro pa zvanično - rekao je Micov za Jurohups.

Pre tri godine selektor Đorđević je objasnio zašto je izbacio Micova i tada je već bilo jasno da se neće vraćati u reprezentaciju dok je on selektor. Rezultati koje je ostvario u poslednje tri godine pokazuju da je bio u pravu i da niko ne sme da bude iznad tima.

- U trenutku kada se to desilo bacio je peškir i nije hteo da se okrene, naravno da više ne računam na njega. Dres reprezentacije Srbije su nosili mnogo veći igrači, ali ne na kukavički način i njegova kratka reprezentativna karijera je završena dok sam ja selektor - rekao je Đorđević.

Pogledajte celu izjavu u videu ispod



Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Evroliga

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAŠ KOŠARKAŠ SE POMIRIO SA SUDBINOM: Reprezentacija? To je za mene završena priča! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 19.Mar.2017

Krilni košarkaš Galatasaraja, Vladimir Micov, gotovo da ne vidi šansu da u budućnosti ponovo zaigra za nacionalnu selekciju.. . Naš košarkaš ove sezone beleži odlične partije u dresu istanbulskog kluba, ali u uprkos tome smatra da za njega ni u kom slučaju neće biti mesta u timu Aleksandra...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.