Metalac traži izbacivanje Voždovca iz Kupa Srbije

Izvor: Sportal.rs, 31.Okt.2014, 17:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Metalac traži izbacivanje Voždovca iz Kupa Srbije

Voždovac se plasirao u četvrtfinale Kupa Srbije pobedom nakon penala protiv Metalca. Ipak, iz Gornjeg Milanovca grme i osporavaju plasman Beograđana u narednu rundu.

Kako prenosi Kurir, veliki problem napravila je razlika u zapisnicima, budući da kod delegata stoji zabeležena izmena igrača u poslednjim trenucima meča koji kasnije u penal seriji postiže pobednosni gol za Voždovac, dok u sudijskom zapisniku takva zamena nije ni izvršena.

Pretpostavlja se da je afera >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << napravljena zbog neodgovornosti delegata utakmice, koji je zanemario odluku sudije Maje Vujovića da u završnici gostujućem timu ne dozvoli „krađu“ vremena vršenjem izmene. Kasnije je unapred zabeleženu promenu preneo u zapisnik, što revnosnom rukovodstvu Metalca nije promaklo, pa su posegli za žalbom osporivši pobedu rivalu iz Beograda.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.