Mesina: Pokušavam da razumem Tea

Izvor: B92, 17.Okt.2012, 12:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesina: Pokušavam da razumem Tea

Trener CSKA Etore Mesina kaže da uživa u radu sa srpskim igračima i da će pokušati da popravi igru Miloša Teodosića.

Četiri košarkaša Srbije trenutno nastupaju za ruski klub, to su kapiten reprezentacija Nenad krstić, Miloš Teodosić, Zoran Erceg i Vladimir Micov.

"Tek sam počeo da se upoznajem sa ličnostima mojih novih igrača. Pažljivo učim o njihovim navikama, gledam kako se ponašaju na terenu i izvan njega. Zasada, veoma uživam u radu sa njima", kaže trener >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Moskovljana i dodaje:

I dalje pokušavam da ga razumem Teodosića, i naravno da ću učiniti sve da mu pomognem da postane bolji, to pokušavam da uradim sa svakim svojim igračem. Pokušavam da naučim sve o njemu”.

Italijansi stručnjak ističe Predraga Danilovića kao igrača sa kojim je najbolje sarađivao, a Acu Nikolića navodi kao svog učitelja.

Ponosan sam na to što sam radio sa mnogima. Ali, uz sve poštovanje prema svima, Danilović je najbolji igrač iz Srbije sa kojim sam imao čast da radim. Imao sam čast da vodim mečeve protiv trenera kao što su Obradović, Vujošević i Ivković. Njihovi timovi su bili veliki rivali mojim ekipama, ali ne mogu da pričam o srpskim trenerima kao o rivalima, jer za svog učitelja smatram profesora Acu NikolićaPonosa”, kaže Mesina, koji se posle tri godine vratio na klupu CSKA.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Krstić: Biće emotivno istrčati pred "grobare", CSKA je favorit u Pioniru

Izvor: Blic, 17.Okt.2012

Košarkaši CSKA iz Moskve stigli su u Beograd u kojem će u četvrtak igrati utakmicu 2. kola protiv Partizana. Igračima kao da je bilo naređeno da odmah krenu ka autobusu, pa su tako Miloš Teodosić i Zoran Erceg isuviše ozbiljno shvatili poruku ne dajući izjave, dok su Nenad Krstić i Vladimir...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.