Mesi se snalazi i pod obručima

Izvor: B92, 27.Mar.2012, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Mesi se snalazi i pod obručima

Fudbaler Barselone i trostruki najbolji igrač sveta Lionel Mesi pokazao je da se jednako dobro snalazi i sa loptom u rukama.

Omaleni Argentinac, visok 169 centimetara, je snimio reklamu za "Herbalajf", u kojoj igra basket jedan na jedan sa višim protivnikom.

Herbalajf je nutriocinistički dodatak ishrani, koji je ujedno i sponzor šampiona Španije, Evrope i sveta.

Mesijeva fondacija i UNICEF, čiji je Argentinac inače ambasador, učestvuju u promociji tog napitka jer deo prihoda ide za pomoć deci širom sveta.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Mesi kao košarkaš (VIDEO)

Izvor: NoviMagazin.rs, 27.Mar.2012

Najbolji fudbaler na svetu Lionel Mesi pokazao je da se odlično snalazi i sa košarkaškom loptom.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

I Mesiju sreća okreće leđa - šta bi bilo da je "gaučos" dao sve ove golove? /video/

Izvor: Blic, 27.Mar.2012

Najbolji fudbaler današnjice Leo Mesi gotovo svake nedelje izmamljuje uzdahe širom sveta, a to nije slučaj samo kad daje golove i asistira svojim saigračima...Iako je nedavno postao najbolji strelac Barselone, Mesi je sigurno mnogo puta "kunuo lošu sreću". Argentinac je u više navrata bio "žrtva"...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.